Nina's Marie Antoinette Café

theesalon Nina’s

theesalon Nina’s

Het is alweer even geleden, 10 september 2016 tijdens een fotoshoot onderweg naar Place Vendôme liepen we voorbij Nina’s. Dat zag er zo leuk uit, dat we besloten te vragen of we een aantal foto’s mochten maken met ons model. En dat mocht! Tijd om thee te drinken hadden we helaas niet, maar ik heb wel een potje thee mee naar huis genomen om thuis van te genieten.

Nina’s is een theesalon die hulde brengt aan de meeste historische figuren in Frankrijk. Met een geschiedenis die meer dan drie eeuwen terug gaat in de tijd ervaar je hier een exclusieve koninklijke ervaring bij ieder kopje thee dat je drinkt.

theesalon_T0A0586.jpg



Unieke aroma’s

De geschiedenis van Nina’s is verweven met de geschiedenis van de beroemde Franse koninklijke familie. In 1672 (genaamd La Distellierie Frères) begon men met het produceren van lavendelolie. Door het creëeren van verschillende aroma’s werden ze bekend bij koning Lodewijk XIV, het hof van Versailles en Marie Antoinette. Later is men overgegaan om deze aroma’s toe te voegen aan thee en zo zijn er uniek gemengde theesoorten ontstaan, die op de dag van vandaag nog steeds verkocht worden.

Versailles

Versailles

Samenwerking met de tuin van Versailles

Bijzonder is dat Nina’s een exclusieve samenwerking heeft met de Koninklijke keukentuin in Versailles. Ze gebruiken vers fruit en bloemen uit deze tuin en verwerken dit in de thee en jam. Zo proef je een stukje geschiedenis.

Genoeg redenen om een heerlijke thee bij Nina’s te gaan drinken.

Meer lezen over Nina’s? Klik hier.



Unieke producten met een verhaal

Unieke producten met een verhaal

Vorige
Vorige

Dromen

Volgende
Volgende

Merci Conceptstore