Parijs altijd een goed idee.

Parijs is één van mijn favoriete steden en geeft me de mogelijkheid fotografie en schrijven te combineren. Creëren en anderen in de spotlight zetten is het liefste wat ik doe.

Download hieronder jouw (gratis) online Paris Magazine. Er is heel veel liefde en tijd ingestoken. Ik hoop dat je er net zo van geniet als ik heb gedaan met het maken van het magazine. Wil je niks missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Je ontvangt dan een berichtje wanneer er een nieuw magazine online verschijnt.

Zou jij het leuk vinden om ook een keer geïnterviewd te worden over Parijs en jouw dagelijkse bezigheden? Stuur dan een berichtje naar info@mirandakoevoets.com

Dit magazine komt voort uit mijn liefde voor Parijs en mijn passie voor creatie. Geen van de artikelen of verwijzingen naar websites zijn gesponsord, tenzij anders vermeld. Het is mijn missie met I Love Paris om anderen in de spotlight te zetten en jou te inspireren.

Het zomermagazine bevat interviews met dames die dol zijn op Parijs. Ook krijg je een inkijkje hoe je alles uit één dag Parijs kunt halen.