Merci Conceptstore

Merci conceptstore

Merci conceptstore

Even ontsnappen aan de drukte in het vintage boeken café en shoppen bij Merci

Kleding, tassen, vintage sneakers, pennen en papier en zoveel meer. Wat een leuke winkel. Het is bijna niet te doen om hier niks te kopen. De hoek met briefpapier en pennen is behoorlijk uitgebreid, ik was niet weg te slaan. Boeken in overvloed, mooie boeken voor op je salontafel, reisboeken en kookboeken. Ik hou ervan! Ik moet me dan echt inhouden, want uit ervaring weet ik dat het niet te doen is om zware boeken de hele dag mee te zeulen. Tenzij je een koffer koopt :), in vedergeval genoeg keuze hier.

Je kunt hier gemakkelijk de tijd vergeten. De winkel heeft drie verdiepingen en je vindt er alles wat je nodig hebt. Van kleding tot beautyproducten, meubels en zoveel meer.

Vintage Bookstore

Vintage Bookstore

Vintage bookstore

In de vintage bookstore kun je lekker even bijkomen. Gezellig wat drinken of eten. Het is een donker café in de conceptstore van Merci. Met twee zitgedeeltes, een aan de straat en aan de binnenplaats waar de beroemde rode auto staat. Het is super relaxed om hier wat te nuttigen. Het eten is eenvoudig en lekker. Onthaasten doe je hier!

Heb jij nog leuke insidertips voor I love Paris? Stuur dan een berichtje of laat een reactie achter. Vinden we super leuk!

Conceptstore Merci, Boulevard Beaumarchais 111, 75003, Paris.

 


Vorige
Vorige

Nina's Marie Antoinette Café

Volgende
Volgende

Een groene muur in Parijs | Musée du Quai Branly